🤍 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 🤍

Πληροφορίες

Τι είναι ακριβώς το mystarmap.gr

Στο mystarmap.gr μπορείτε να αποτυπώσετε με τον πιο ευφάνταστο, μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τις πιο δυνατές σας στιγμές.

Βάλε το μέρος, την ημερομηνία και ένα προσωπικό σου μήνυμα και αποτύπωσε τον νυχτερινό ουρανό όπως ακριβώς ήταν το βράδυ που θα ήθελες να θυμάσαι για πάντα!

Η τέχνη βρίσκεται στις στιγμές...
Οι αξέχαστες στιγμές μπορεί να είναι διαφορετικές.
- Το πρώτο σας φιλί.
- Η στιγμή που γνωριστήκατε.
- Η ημερομηνία γέννησης του παιδιού σας.

Αποτυπώστε την μοναδική και προσωπική σας στιγμή στο δικό σας starmap υψηλής ποιότητας. 

Τα προϊόντα που προσφέρουμε

  • Προσαρμοσμένοι χάρτες ως ψηφιακά αρχεία υψηλής ποιότητας. (3000x4200px PNG αρχείο) (Η εκτύπωση γίνεται από εσάς)
  • Προσαρμοσμένη εκτύπωση σε χαρτί ύψιστης ποιότητας 200gsm, με εγγύηση χρώματος 100+ ετών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα κάδρο στο τελεύταιο βήμα εξατομίκευσης του προϊόντος. 

Μπορώ να προσθέσω κάδρο;

Η επιλογή κάδρου γίνεται στο τελευταίο βήμα εξατομίκευσης του προϊόντος. Ξύλινο κάδρο σε μαύρο ή λευκό χρώμα με ανακυκλώσιμο plexiglass προστατευτικό εμπρός όψης.

Μπορώ να κατεβάσω τον χάρτη και να τον εκτυπώσω εγώ;

Φυσικά! Μόλις αγοράσετε το ψηφιακό αρχείο θα σας στείλουμε στο προσωπικό σας e-mail το αρχείο στη μέγιστη ανάλυση (3000x4200px PNG) όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε όσες φορές θέλετε!

 

Στέλνω την εκτύπωση ως δώρο, μπορείτε να εξαιρέσετε την απόδειξη από το πακέτο;

Πρέπει να προσθέσετε στα σχόλια να μην συμπεριληφθεί η απόδειξη στην παραγγελία. Το πακέτο μας είναι μοναδικής ποιότητας με ξεχωριστές λεπτομέρειες και η συσκευασία του είναι τέλεια για δώρο! 

 

Μπορώ να αγοράσω μια δωροκάρτα;

Δώστε την επιλογή στον αγαπημένο σας άνθρωπο να δημιουργήσει τον αστρικό χάρτη της αγαπημένης του στιγμής με μια δωροκάρτα! 

Mπορείτε να βρείτε την δωροκάρτα κάνοντας κλικ εδώ!

 

Τρόποι πληρωμής – Αποστολές & Επιστροφές

Πληρωμές γίνονται μόνο με κάρτα μέσω 3D Secure vivapayments.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 ημέρες.

Για εκτενέστερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

Η τεχνολογία πίσω απο το mystarmap.gr

Με το mystarmap.gr μπορείς να φτιάξεις το δικό σου νυχτερινό χάρτη από μια συγκεκριμένη στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της γης! Αυτοί οι χάρτες είναι η ηλεκτρονική έκδοση αυτού που είναι γνωστό ως “Πλανήσφαιρο” στην Αστρονομία.

Μαζί με τα αστέρια, το λογισμικό μας σχεδιάζει τους πιο γνωστούς αστερισμούς και το περίγραμμα του γαλαξία μας “Milkyway”. Όλα τα στοιχεία του χάρτη απεικονίζονται με την υψηλότερη γνωστή επιστημονική ακρίβεια. Χρησιμοποιούμε τον κατάλογο Bright Star του Yale και άλλες αστρονομικές βάσεις δεδομένων για τα ουράνια δεδομένα μας που περιέχουν τις συντεταγμένες και τη φωτεινότητα κάθε γνωστού αστεριού στο σύστημα γαλαξιακών συντεταγμένων. Για τους αστερισμούς τα αστέρια και τους πλανήτες, χρησιμοποιούμε τον Οδηγό του Donald Menzel. Περιλαμβάνουμε επίσης τα Deep Sky Objects (π.χ. νεφελώματα και γαλαξίες) και τις ετικέτες τους που διατίθενται στον Κατάλογο Messier και στον Νέο Γενικό Κατάλογο (NGC).

Κάθε προσαρμοσμένος χάρτης δημιουργείται μετά από επεξεργασία χιλιάδων αστεριών και εκατοντάδων σχετικών σημείων δεδομένων με τη μεγαλύτερη επιστημονική ακρίβεια. Μπορείτε να συγκρίνετε τους χάρτες μας με αυτούς που δημιουργούνται από πακέτα λογισμικού ανοιχτού κώδικα, όπως το https://stellarium-web.org/