🤍 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 🤍

Διαγωνισμός Ονειρεμένου Τριημέρου - MyStarMap.gr

Το  MyStarMap.gr, μία εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία προσωποποιημένων αστρικών χαρτών, ανακοινώνει έναν συναρπαστικό διαγωνισμό με έπαθλο ένα ειδυλλιακό τριήμερο στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα. Σε συνεργασία με το πολυτελές ξενοδοχείο Hotel Titagion, το MyStarMap.gr προσφέρει σε έναν τυχερό πελάτη και τον συνοδό του την ευκαιρία να απολαύσουν δύο βράδια στον πανέμορφο αυτό προορισμό.

Πώς να Συμμετάσχετε

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απλή και αυτοματοποιημένη. Με κάθε αγορά προϊόντος από τo MyStarMap.gr, οι πελάτες λαμβάνουν αυτόματα μία συμμετοχή στην κλήρωση. Είτε πρόκειται για έναν προσωποποιημένο χάρτη των αστεριών, είτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της εταιρείας, κάθε αγορά μετράει ως μία ευκαιρία να κερδίσετε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία.

Το Έπαθλο

Ο νικητής και ο συνοδός του θα απολαύσουν δύο διανυκτερεύσεις στο κομψό και φιλόξενο Hotel Titagion, που βρίσκεται στην καρδιά της Λίμνης Πλαστήρα. Το ξενοδοχείο προσφέρει άνετες διαμονές, εξαιρετική εστίαση και μοναδική θέα στη λίμνη, προσφέροντας μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία διακοπών.

Η Κλήρωση

Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά στις 27 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:00. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω email και τηλεφώνου από την ομάδα επικοινωνίας του MyStarMap.gr.

Συμμετοχή για Όλους

Αυτός ο διαγωνισμός αντανακλά τη δέσμευση του MyStarMap.gr να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους τους πελάτες, παρέχοντας μια υπέροχη ευκαιρία να συνδυαστούν οι αγορές με την ελπίδα ενός μαγευτικού ταξιδιού.

Μη χάσετε την ευκαιρία να είστε ο επόμενος τυχερός που θα ανακαλύψει την ομορφιά της Λίμνης Πλαστήρα, προσφορά του MyStarMap.gr και του Hotel Titagion!